Uw Groen is onze Zorg

Gebundelde krachten!

Wat begon als een pril bijberoep in tuinonderhoud is inmiddels uitgegroeid in een gevestigde waarde voor tuinaanleg – onderhoud en openbare aanleg – onderhoud. 

Gezien de expansie van het bedrijf was het al snel duidelijk dat onze zaak uitbouwen een voor de hand liggende keuze was. 

De veelzijdigheid van zowel Nick als Ante bleek een ideale combinatie om elke opdracht tot een goed einde te kunnen brengen. 

Mocht u vrijblijvend advies willen of met vragen zitten, aarzel dan zeker niet om beroep te doen op onze groene vingers!

Huur uw materiaal bij G&H Groenzorg

G&H Groenzorg bv stelt een aantal machines en materialen beschikbaar in de verhuur.  Wij hebben allerlei tiptop machines om aan grondbewerkingen te doen, groenonderhoudswerken te verrichten, uw bouwplannen tot uiting te brengen of materialen te transporteren.

Hieronder kan u onze catalogus downloaden.  Aarzel niet om ons te contacteren hierover.

groenzorg huur toestellen

Van bomen en planten tot uw tuinaanleg en -onderhoud, maar ook afsluitingen en bestratingen. We zorgen voor u en uw tuin.

Graag meer Info

11 + 2 =

G&H Groenzorg bv is uw partner voor al uw groen. Contacteer ons vrijblijvend. Bezorg ons zoveel mogelijk informatie ten einde snel een passend antwoord te kunnen voorzien.  Indien een afspraak ter plaatse gewenst is, vragen wij uw adres en telefoonnummer.

Neem vandaag contact met ons op en wij streven er naar binnen de 24u te antwoorden.