Contact & Afspraak

 

G&H Groenzorg is uw partner voor al uw groen.

Van bomen en planten tot uw tuinaanleg en -onderhoud, maar ook afsluitingen en bestratingen. We zorgen voor u en uw tuin.

 

RealisatiesOver Ons

Contacteer ons vrijblijvend via het contactformulier met al uw vragen.  Bezorg ons zoveel mogelijk informatie ten einde snel een passend antwoord te kunnen voorzien.  Indien een afspraak ter plaatse gewenst is, vragen wij uw adres en telefoonnummer.

Neem vandaag contact met ons op en wij streven er naar binnen de 24u te antwoorden.

Wij helpen je graag

Bel direct

O479 78 59 21 – 0477 25 11 78

Mail direct

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden en Privacy Policy van G&H Groenzorg. Ik begrijp dat G&H Groenzorg mijn gegevens gebruikt om mijn vragen te beantwoorden.

2 + 2 =

Als u klikt op ‘Verzend’ gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden en Privacy Policy van G&H Groenzorg. U gaat er ook mee akkoord dat we uw persoonlijke gegevens mogen gebruiken om uw vraag beter te kunnen beantwoorden. Deze informatie zal nooit gebruikt worden voor andere doeleinden en om te verdelen naar derde partijen.

Huur uw materiaal bij G&H Groenzorg

G&H Groenzorg bv stelt een aantal machines en materialen beschikbaar in de verhuur.  Wij hebben allerlei tiptop machines om aan grondbewerkingen te doen, groenonderhoudswerken te verrichten, uw bouwplannen tot uiting te brengen of materialen te transporteren.

Hieronder kan u onze catalogus downloaden.  Aarzel niet om ons te contacteren hierover.

groenzorg huur toestellen

Van bomen en planten tot uw tuinaanleg en -onderhoud, maar ook afsluitingen en bestratingen. We zorgen voor u en uw tuin.

G&H Groenzorg