Uw Onderhoud zonder Zorgen

 

Van maaien en snoeien tot wieden van onkruid, maar ook vijveronderhoud en sproeien. We zorgen voor u en uw tuin.

 

ContactOnze Projecten

Uw Onderhoud is onze Zorg

Bij aanleg kunnen wij u een zo onderhoudsvriendelijke tuin aanbieden.  Echter is geen enkele tuin onderhoudsvrij.  U kan op ons beroep doen voor al uw onderhoudswerken voor uw particulier, bedrijfs- of openbaar groen.  Wij nemen de ZORGen uit uw handen!

Hebt u nood aan een periodiek onderhoud of eerder aan een éénmalige service, bij ons kan het allemaal.  Wij komen steeds ter plaatse om te bekijken hoe we de onderhoudswerken met de grootste ZORG en het meest milieuvriendelijk kunnen aanpakken.  Leent de locatie zich bijvoorbeeld niet tot het gebruik van luide machines aangedreven door benzinemotoren?  Dan zorgen wij voor aangepaste, minder storende, accu-aangedreven machines.

Een greep uit ons aanbod onderhoud:

  • Snoeien van hagen en bomen
  • Maaien, bemesten, verticuteren, … van gazons/bermen/bloemenweides …
  • Hakken en wieden van beplantingszones
  • Gieten van bomen en planten
  • Reinigen van verhardingen
  • Vijveronderhoud

Huur uw materiaal bij G&H Groenzorg

G&H Groenzorg bv stelt een aantal machines en materialen beschikbaar in de verhuur.  Wij hebben allerlei tiptop machines om aan grondbewerkingen te doen, groenonderhoudswerken te verrichten, uw bouwplannen tot uiting te brengen of materialen te transporteren.

Hieronder kan u onze catalogus downloaden.  Aarzel niet om ons te contacteren hierover.

groenzorg huur toestellen

Van bomen en planten tot uw tuinaanleg en -onderhoud, maar ook afsluitingen en bestratingen. We zorgen voor u en uw tuin.

Graag meer Info

10 + 12 =

G&H Groenzorg bv is uw partner voor al uw groen. Contacteer ons vrijblijvend. Bezorg ons zoveel mogelijk informatie ten einde snel een passend antwoord te kunnen voorzien.  Indien een afspraak ter plaatse gewenst is, vragen wij uw adres en telefoonnummer.

Neem vandaag contact met ons op en wij streven er naar binnen de 24u te antwoorden.